Mad ud af huset – en lækker oplevelser hver gang!

Vi levere maden, så du slipper for at stå i køkkenet under fødselsdagen, konfirmationen eller en anden festdag. Klik på fanerne nedenfor for at se de forskellige retter vi tilbyder.

Varme retter

Tunmousse anrettet på fad m/ flutes

Pr. pers. 50,-

Skalle m/ høns i asparges

Pr. pers. 50,-

Rejecocktail anrettet på fad m/flûtes

Pr. pers. 50,-

Carpaccio m/ parmesan ruccola, hjemmelavet dressing og brød

Pr. pers. 60,-

Dampet laks m/rejer og asparges og urtedressing

Pr. pers. 60,-

Lakseroulade m/kaviar på bund af sprød salat, flûtes

Pr. pers. 60,-

Nørre Aaby skinke m/ melon på grøn bund og grovbrød

Pr. pers. 60,-

Varmrøget laks m/ rygeostcreme og fennikelsalat

Pr. pers. 60,-

Tapas m/ 3 slags hjemmelavede specialiteter pesto olive og brød

Pr. pers. 65,-

Minimum 10 kuverter

Svinekam m/ hvide og brunede kartofler rødkål og sauce

Pr. pers. 115,-

Svinekam stegt som vildt m/ hvidekartofler, surt, tyttebær Waldorfsalat, vildtsauce

Pr, pers 130,-

Gammeldags oksesteg m/ hvidekartofler, surt, tyttebær, sauce

Pr, pers 130,-

Fyldt svinefilet m/krydderkartofler, græsksalat, tzatziki og sauce choron

Pr, pers 130,-

Porchetta m/ Italienske flødekartofler, broccolisalat

Pr, pers 130,-

Lammekølle m/ flødekartofler, tzatziki og tomat salat

Pr. pers. 140,-

Kalvesteg stegt som vildt m/ hvidekartofler, surt, tyttebær, waldorfsalat, vildtsauce

Pr. pers. 140,-

Kalvefilet m/ kartoffelroulade, frænske ærter og rødvinssauce

Pr. pers. 160,-

Culottesteg m/ champignon sauce, marineret kartofler og sprød salat

Pr. pers. 160,-

Andesteg m/ hvidekartofler, brunede kartofler, rødkål og sauce

Pr. pers. 160,-

Tiramisu

Pr. pers. 40,-

Citronfromage

Pr. pers. 40,-

Ostelagkage

Pr. pers. 40,-

Æbletærte m/ vanliljecreme

Pr. pers. 40,-

Chokoladekage m/ frisk frugt

Pr. pers. 50,-

Hvid chokoladetærte m/ bær

Pr. pers. 50,-

Frisk frugt m/ vaniljecreme

Pr. pers. 45,-

Brownie toppet m/ frugtmousse

Pr. pers. 50,-

Islagkage m/ vafler

Pr. pers. 50,-

Landgangsbrød m/ 3 slags pålæg

2 stk. 50,-

Løgsuppe m/ ostebrød

Pr. pers. 50,-

3 stk. frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder

Pr. pers. 50,-

Aspargessuppe m/ kødboller og flûtes

Pr. pers. 55,-

Biksemad m/ bearnaisesovs og rødbeder på rugbrød

Pr. pers. 55,-

Skipperlabskovs m/ rødbeder, purløg og groft brød

Pr. pers. 65,-

Salater Buffet
Mix salat m/ dressing

Broccolisalat

Pastasalat

Tomatsalat

Hvedekernesalat
Tzatziki

Melonsalat

Bagte rodfrugter

Bønnesalat m/ urtecreme

Coleslaw

Franske ærter

1 slags 35,-
2 slags 50,-

Kartofler
Provence kartofler

Kold kartoffelsalat

Grøn Kartoffelsalat

Kartoffelgratin m/svampe

Bagt kartoffelmos m/porre og bacon

Græske kartofler

Alm flødekartoffel m/muskatnød

Italiensk Flødekartoffel

Marineret kartofler

1 slags 35,-
2 slags 50,-

Kød 1
Hvidløgsmarineret lammekølle

Italiensk svinefilet m/ pesto og soltørret tomat

Husarsteg af nakkefilet

Rødvinsmarineret kødkvægs cuvette

Fyldt kalkunbryst

Senneps glaseret skinke

Marineret unghanebryst

Urtemarineret svinemørbrad

Græsk farsbrød

1 slags 70,-
2 slags 85,-
3 slags 100,-

Kød 2
Helstegt oksemørbrad

Krogmodnet oksefilet

Porchetta

Rosastegt kalvefilet

Porterbraiserede svinekæber m/ urter

Rødvinsbraiseret oksespidsbryst

Farseret perlehønebryst

Orangestegt andebryst

1 slags 95,-
2 slags 110,-
3 slags 125,-

Saucer
Bearnaisesauce

Gorgonzolasauce

Whiskysauce

Vildtsauce

Svampesauce

Rødvinssauce

Pebersauce

Paprikasauce

Hvidvinssauce

Pr. pers. 10,-

Koteletter i fad med grøn salat og ris

Pr. pers. 85,-

Biksemad med rødbeder, bearnaise og rugbrød

Pr. pers. 85,-

Chili con carne med groft brød

Pr. pers. 85,-

Lasagne med grøn salat og flutes

Pr. pers. 85,-

Kylling gryde med grøn salat og ris

Pr. pers. 95,-

Hakkebøf (200g) med kartofler, bearnaisesauce og grøn salat

Pr. pers. 95,-

Danskbøf (200g) med kartofler, sky sauce, bløde løg og rødbeder

Pr. pers. 95,-

Gule ærter med flæsk, medister, rødbeder, sennep og rugbrød

Pr. pers. 105,-

Skipperlabskovs med rødbeder, purløg og groft brød

Pr. pers. 105,-

Mørbradbøf a la creme med grøn salat og råstegte kartofler

Pr. pers. 105,-

Krydderskinke med grøn salat og flødekartofler

Pr. pers. 105,-

Bøfstroganoff med champignon, bagt kartoffelmos og surt

Pr. pers. 130,-

Mørbradgryde med ris og grøn salat

Pr. pers. 130,-

Wienerschnitzel med brasede kartofler, fine ærter, citron kapers, peberrod og ansjos

Pr. pers. 130,-

Buffet
Minisandwich med forskelligt fyld
Canapeer med laksetatar
Canapeer med tunmousse
Canapeer med lomo og aioli
Emmentaler m/druer og oliven
Nr. Aaby skinke med melon
Mini sandwich m/ røget laks og peberrodscreme
Mini frikadeller m/tzatziki
Mini croissant m/ rejesalat/hønsesalat
Mini smørrebrød
Kylling spyd
Dadler m/bacon
Chokoladeskaller med frugtmousse
Frugtfad til at nippe til

Vælg 6 retter 125,-
Vælg 8 retter 150,-

Min. 20 kuverter

Luksus buffet
Charcuteri planke (slagterens hjemmelavede specialiteter m/tilbehør)
Svinemørbrad m/svampe
Carpaccio m/ruccola og parmesan
Kylling m/pesto og semidreyd tomat
Røget laks m/rygeost creme
Græske frikadeller m/ tzatziki
Rosa stegt kalvefilet m/ bearnaise creme
Andebryst m/ blommechutney
Røget brie m/ knækbrød og Figenchutney
Tigerrejer m/ avokado mousse
Saint agur m/ syltede nødder og ristet rugbrød
Lammechops m/ gremolata
Langtidsstegt svinebryst m/ peberfrugt relich
Blandet kagefad m/ frisk frugt
4 speciel oste m/ tilbehør
Petit four, (søde)

8 retter 290,-

Min. 30 kuverter

Vi står gerne til rådighed under Deres reception.

Timelønnen er kr. 300,00 + moms.

Forårsbuffet
Vitello Tonanato (Kold kogt kalveinderlår med tunsauce og capers)

 

Unghanebryst med timian
Lammekølle med hvidløg og rosmarin
Råsyltede forårs grøntsager
Sprød salat med fennikel og havtorn
Små kartofler vendt i Dijon creme og estragon
Friskbagt brød og smør

Pr. pers. 245,-
Marts, April, Maj,
ved bestilling Uden for årstiden pålægges 15kr. pr. pers.

Sommerbuffet:
Soyamarineret laks med tomat / jordbærchutney

 

Kalvefilet med pesto
Svinefilet stegt med friske urter
Sprød salat med grønne asparges og parmesan
Tomatsalat med friske urter og mozzarella
Kartoffelsalat med rygeost og radisser
Friskbagt brød og smør

Pr. pers. 245,-
Juni, Juli, August,
ved bestilling Uden for årstiden pålægges 15kr. pr. pers.

Efterårsbuffet
Varmrøget laks med rygeostcrem på sprød salat

 

Farseret perlehønebryst
Rosa stegt okse culotte
Hvedekernesalat
Spidskålssalat med æble og nødder
Kartoffel/jordskokke gratin
Friskbagt brød og smør

Pr. pers. 245,-
September, Oktober, November,
ved bestilling Uden for årstiden pålægges 15kr. pr. pers.

Vinterbuffet
Røget Dyrekølle med tranebærcreme og kørvel

 

Braiseret svinekæber med porter
Braiseret oksespidsbryst
Grønkålssalat med granatæble og pære
Honningbagte rodfrugter
Flødekartoffel med svampe
Friskbagt brød og smør

Pr. pers. 245,-
December, Januar, Februar,
ved bestilling Uden for årstiden pålægges 15kr. pr. pers.

OBS

Husk at bestille i god tid. Der tages IKKE ordrer på mail eller Facebook, da vi i en travl og hektisk hverdag, ikke kan garantere at din ordre bliver læst rettidigt, bestil derfor ALTID din mad telefonisk eller i butikken.

Sidste levering i hverdagen kl. 18:00, lørdage kl. 14:00, hvis IKKE andet er aftalt. Husk meget af vores mad kan varmes, hvis det skal bruges senere på dagen. Søndag og helligdage lukket.

Hvis antallet af kuverter skal ændres, skal det ske senest kl. 12.00, 3 dage før. Emballage returneres i rengjort stand hurtigst muligt.

Alle priser er inkl. moms og er baseret på min. 10 kuverter. (hvor ikke andet er oplyst).

Ønskes maden leveret udenfor bygrænsen betales et mindre gebyr.

Har De specielle ønsker..? – klarer vi også det!

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!